2020 végére

Nagy öröm, hogy követőink száma a Facebook oldalunkon idén  megháromszorozódott – és ezzel megnőtt a feléjük érzett felelősségünk is: tervünk, hogy 2021-ben felfedezzük, őket hogyan támogathatjuk a B-oldalon.

Tavaly elindított programunkat azért hoztuk létre, hogy megszólítsunk vele mindenkit, aki az élete B‑oldalára érve a „hogyan tovább?” kérdéssel néz az előtte álló út elébe.

Célunk az volt, hogy megmutassuk: életpályánk második fele is telis-tele van lehetőségekkel. Elindítottuk első workshop-sorozatunkat, amellyel szerettük volna a B-oldalról való gondolkodást megváltoztatni, és új elemekkel gazdagítani annak személyes tartalmát.

No igen, az idén tavasszal felbukkanó járvány a mi lendületünket is megakasztotta egy rövid időre, ugyanakkor lehetőséget teremtett arra is, hogy ránézzünk összegyűlt tapasztalatainkra, s résztvevőink értékes visszajelzéseire támaszkodva az addig másfél órás programunkat jelentősen kibővítsük, tartalmában megújítsuk.

Az ősszel induló új sorozat így már az új szemléletmód kialakítása mellett egy gazdag egyéni jövőkép megtervezését is lehetővé tette azoknak, akik velünk tartottak képzeletbeli B-oldalas utazásunkon. Továbbra is fontos volt számunkra, hogy olyan tanulási teret teremtsünk, ahol a jó hangulat és a biztonság alapvető, ahol senkinek nem kell „produkálnia” magát, mégis mindenki gazdagabb önismerettel, mélyen elásott kincseinek újrafelfedezésével, és a workshop végeztével azzal a hittel megy tovább a mindennapokban, hogy a velünk együtt elképzelt színesebb jövő számára nagyon is megcselekedhető.

Az új programhoz új honlap is dukál – nyár végére ez is elkészült. 🙂 És voltunk a rádióban is! Erre nagyon büszkék vagyunk. Zoltan Bbz Biro  meghívására mesélhettünk magunkról és programunkról a Rádió Bézs Eklektika műsorában.

Hálásak vagyunk a figyelmetekért, tartsatok velünk 2021-ben is!

Kommentek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük